fbpx

Waarom zit Proshore eigenlijk in Nepal? Die vraag krijgen we vaker. Daarom vertellen we daar graag meer over. Een belangrijke reden is namelijk omdat in Nepal impact gemaakt kan worden! 

Nepal kampt met het probleem dat er 13(!) keer meer geïmporteerd dan geëxporteerd wordt. Hierdoor verdwijnt er niet alleen veel geld naar het buitenland, maar ook veel kennis, ervaring en bedrijvigheid vloeit weg naar het buitenland. Veel mensen zoeken hun heil daarom in het buitenland, een braindrain dus, een nationaal probleem in Nepal.

“I have seen a lot of IT companies, but Proshore is very well managed. Colleagues are great; we meet whenever we are free. In the 3–4 months, I have learned a lot. I enjoy working like this.” Sushant Shah, software developer Proshore

Door mensen in vaste dienst te nemen in Kathmandu, Nepal, en hen een fijne plek te geven bouwen we mee aan de toekomst van Nepal. Zo hebben we hele tevreden medewerkers, een hoge retentiegraad, sporten we regelmatig samen (zoals wekelijks met ons eigen futsal-team), vieren we samen belangrijke momenten, ontbijten en lunchen we samen, en worden er vanuit de werknemers zelf regelmatig uitjes geregeld.

Wil je meer weten over ons en onze medewerkers? Kijk dat eens op onze blog of op onze werken-bij-Proshore-website