Remote Development Teams

Grenzeloos ontwikkelen

Als softwarebedrijf wil je je doelen behalen. Maar developmenttalent is schaars. En het bouwen van een goed op elkaar ingespeeld team kost veel tijd. Gelukkig leven we in een geglobaliseerde wereld. En online zijn er geen grenzen. Logisch dus dat steeds meer organisaties technisch talent naar Europa halen. En daarnaast de voordelen ontdekken van het werken met remote teams. Proshore zit bovenop deze ontwikkelingen. We helpen toonaangevende softwarebedrijven – van start-up tot enterprise – hun roadmap te realiseren.

Wat wij doen

Jouw eigen remote development team bij ons op locatie in Kathmandu (Nepal) helpt je een excellent softwareproduct ontwikkelen en je doelen behalen. We weten razendsnel precies het juiste talent te vinden voor jouw vraagstukken. En stellen een team van toptalent voor je samen dat perfect op elkaar is ingespeeld.

We houden van langdurige, duurzame samenwerkingen. Van eerlijk en transparant communiceren. En van continu verbeteren.

De voordelen

 • Een talentpool van 1000+ mensen
 • Geen hoge recruitmentkosten 
 • Training en coaching door Proshore
 • Flexibele overeenkomsten vanaf 6 maanden
 • 100% agile werken
 • Je eigen team + flexibel inzetbare specialisten

In vier stappen

Stap 1

INVENTARISEREN

 • Samen maken we een roadmap met jouw business goals en een overzicht van de functionaliteiten die je wil bouwen.
 • We definiëren de ideale teamsamenstelling en bepalen welke capaciteiten, diversiteit en overlap nodig is om de roadmap te realiseren.
Stap 2

SAMENSTELLEN

 • Wij werven developers voor je. We streven naar een goede mix van nieuw talent en bestaande Proshore medewerkers, zodat je snel en goed van start kunt.
 • Je neemt – als je wil – deel aan de sollicitatieprocedure en/of het onboardingproces van je teamleden.
Stap 3

ONTWIKKELEN

 • Jij bent in control als product owner. Wij helpen je deze rol goed te vervullen.
 • We werken 100% agile en voeren continue verbeteringen aan het proces door om de output te verhogen.
Stap 4

DOORGROEIEN

 • Samen werken we toe naar een steeds diepere integratie van jouw remote team(s) met je in house team(s).
 • We ontwikkelen uitwisselingsprogramma’s met developers in Nederland en Nepal, voor een nog betere kruisbestuiving.

On site support

HR-support
Onze HR-afdeling in Nepal begeleidt jouw teamleden bij persoonlijke ontwikkelplannen, inventariseert ontwikkelmogelijkheden en zorgt voor de benodigde opleiding & bijscholing.
Tech network
We organiseren regelmatig inspirerende kennissessies en zijn verbonden aan diverse lokale evenementen & universiteiten. We zijn verbonden met de lokale community in Kathmandu.
Agile coaching
De Scrum Master begeleidt en coacht jouw team tijdens het volledige ontwikkelproces. Je medewerkers profiteren van onze ervaring & expertise op het gebied van agile softwareontwikkeling.
Experts
Je medewerkers staan er nooit alleen voor. Binnen het Proshore netwerk zijn alle disciplines uitgebreid vertegenwoordigd. Teamleden kunnen altijd gebruik maken van die aanwezige kennis, ook buiten hun eigen team.
Inspirerende werkomgeving
Vanzelfsprekend faciliteren we een optimale werkomgeving met hoogwaardige apparatuur, een stabiele internetverbinding, lekkere koffie, een goede lunch en kwalitatief hoogwaardige kantoortuinen. Ook zijn er voldoende stilte- en vergaderruimtes. En natuurlijk is er alle ruimte voor ontspanning, zoals een potje tafeltennis of gamen.
Sterke verbinding Nederland en Nepal
Proshore is een Nederlands Nepalees bedrijf. Deze sterke en unieke verbinding zorgt ervoor dat onze medewerkers bekend met de Nederlandse markt, standaarden en wensen. 

Onze teams worden ingezet bij:

We hebben onder andere de volgende technieken in huis:

We make offshore development work

Al meer dan 9 jaar werken we vanuit Nepal aan agile ontwikkelprojecten voor uiteenlopende Nederlandse opdrachtgevers. Onze developers kennen de Nederlandse markt op hun duimpje en weten als geen ander hoe je – op afstand – zo efficiënt & effectief mogelijk grensverleggende software bouwt.

Meer weten?

Plan een vrijblijvende kennismaking in