Je eigen dedicated agile ontwikkelteam

Proshore’s dedicated agile ontwikkelteams zijn volledig aan jou toegewijd. Hoe dat werkt? Wij vissen voor jou de juiste mensen uit onze alsmaar groeiende talentpool in Nepal. Jij beslist vervolgens met welke developers je in zee wil. Daarna bouw je, samen met ons, aan je eigen remote agile development team in Kathmandu. Wij ondersteunen jouw team iedere dag met de benodigde infrastructuur, operational support en projectmanagement op locatie.

In vier stappen

Stap 1

INVENTARISEREN

We beginnen met het bespreken van jouw ambities, wensen & doelstellingen. Je krijgt van ons een concreet voorstel met daarin een gedetailleerd teamplan en uitgewerkte profielen van de benodigde ontwikkelaars
Stap 2

WERVEN

Vervolgens gaan we voor je op zoek naar de juiste mensen. Jij beslist wie je aanneemt, wij faciliteren en adviseren. Je nieuwe medewerkers volgen daarna jouw onboardingsprogramma, of we ontwikkelen er samen één op maat.
Stap 3

ONTWIKKELEN

Let’s get to work! In deze fase is je nieuwe agile team dedicated voor je aan de slag. Jij stuurt je team aan. Wij leveren de benodigde infrastructuur, zorgen voor opleiding, coaching, begeleiding en de juiste ondersteuning van jouw offshore medewerkers.
Stap 4

DOORGROEIEN

Er zijn volop mogelijkheden om op te schalen. Voeg nieuwe medewerkers toe aan je team of zet een tweede team op. Het plan stellen we waar nodig bij. En wie weet, misschien heb je ons in de loop van de tijd wel helemaal niet meer nodig.

On site support

HR-support
Onze HR-afdeling in Nepal begeleidt jouw teamleden bij persoonlijke ontwikkelplannen, inventariseert ontwikkelmogelijkheden en zorgt voor de benodigde opleiding & bijscholing.
Tech network
We organiseren regelmatig inspirerende kennissessies en zijn verbonden aan diverse lokale evenementen & universiteiten. We zijn verbonden met de lokale community in Kathmandu.
Agile coaching
De Scrum Master begeleidt en coacht jouw team tijdens het volledige ontwikkelproces. Je medewerkers profiteren van onze ervaring & expertise op het gebied van agile softwareontwikkeling.
Experts
Je medewerkers staan er nooit alleen voor. Binnen het Proshore netwerk zijn alle disciplines uitgebreid vertegenwoordigd. Teamleden kunnen altijd gebruik maken van die aanwezige kennis, ook buiten hun eigen team.
Inspirerende werkomgeving
Vanzelfsprekend faciliteren we een optimale werkomgeving met hoogwaardige apparatuur, een stabiele internetverbinding, lekkere koffie, een goede lunch en kwalitatief hoogwaardige kantoortuinen. Ook zijn er voldoende stilte- en vergaderruimtes. En natuurlijk is er alle ruimte voor ontspanning, zoals een potje tafeltennis of gamen.
Sterke verbinding Nederland en Nepal
Proshore is een Nederlands Nepalees bedrijf. Deze sterke en unieke verbinding zorgt ervoor dat onze medewerkers bekend met de Nederlandse markt, standaarden en wensen. 

Onze teams worden ingezet bij:

We hebben onder andere de volgende technieken in huis:

We make offshore development work

Al meer dan 9 jaar werken we vanuit Nepal aan agile ontwikkelprojecten voor uiteenlopende Nederlandse opdrachtgevers. Onze developers kennen de Nederlandse markt op hun duimpje en weten als geen ander hoe je – op afstand – zo efficiënt & effectief mogelijk grensverleggende software bouwt.

Meer weten?

Plan een vrijblijvende kennismaking in