Begeleiding naar Online Oplossingen

Nieuwe app, e-commerce platform of online product? Wij verzorgen het volledige ontwikkelproces graag voor je!

Productontwikkeling

Voor het ontwikkelen van jouw nieuwe app, e-commerceplatform of ander online product, gebruiken we een beproefd proces. We begeleiden je op een gevalideerde manier van concept naar MVP.

Productontwikkeling

Voor Tebodin Bilfinger ontwikkelde een businesscase en concreet plan voor een nieuw op te zetten online platform.

Productontwikkeling

Ekoplaza begeleiden we op continuë basis naar een omnichannel shopervaring.

Discover

Niet meteen in oplossingen denken, dat is waar het in deze eerste fase om draait. We brengen de belangrijkste behoeften van eindgebruikers en stakeholders in kaart. We kijken – aan de hand van brainstormsessies, interviews en marktonderzoek – naar wat er nodig is. Het resultaat is een gedegen businesscase die de basis vormt voor het projectontwerp.

Project Design

Fase twee staat in het teken van projectontwerp. In een aantal korte designsprints ontwikkelen we een strategisch ontwerp voor het project. User stories, functionele requirements, een technisch ontwerp & een designvoorstel voor de user interface vormen samen het startpunt voor de volgende stap: de ontwikkelfase.

Projectmanagement

We nemen het hele ontwikkeltraject voor jouw nieuwe app, e-commerceplatform, SAAS-oplossing of ander online product graag voor onze rekening. Onze consultants, projectmanagers en scrummasters blijven gedurende het hele proces nauw betrokken en sturen waar nodig bij.

Product Development

Staat het ontwerp? Dan gaan we voor je bouwen! Onze consultants stellen een optimale mix van onze eigen front-end, back-end, content- en testexperts samen dat perfect aansluit bij het project. Dit zelfsturende team van developers in Nepal gaat vervolgens agile aan de slag om jouw doelen te bereiken.

Agile Software Development

Onze agile developers en zelfsturende ontwikkelteams bouwen grensverleggende apps, e-commerceplatforms en andere digitale diensten. Dat doen we vanuit onze vestigingen in Eindhoven en Kathmandu (Nepal). Een losse specialist of compleet ontwikkelteam nodig?

Klaar voor een eersteklas online product en toe aan agile development experts?