Groeien zonder zorgen

Wanneer je als bedrijf wilt (blijven) groeien, dan zijn de juiste mensen daar een essentieel onderdeel van. Voor tech bedrijven is het vinden van de juiste developers een grote uitdaging. Gelukkig kunnen bedrijven verder kijken dan hun eigen regio of land voor het vinden van het juiste talent dankzij de globalisering. Daarnaast zijn bedrijven veel tijd kwijt met het zoeken, selecteren, opleiden en coachen van de juiste mensen en is ook het behouden van de juiste mensen een steeds grotere uitdaging. Proshore neemt deze zorg uit handen.

Wat wij doen

Wij zijn een verlengstuk van jouw organisatie. Wij helpen tech bedrijven met het bouwen van hun digitale producten, zoals SaaS producten, platformen of E-commerce oplossingen door de inzet van teams as a service, zowel startups als scale ups.

Wij helpen onze klanten in Nederland met technisch talent en complete teams as a service die vanuit ons kantoor in Nepal werken. Deze teams, van 3 tot 10  personen werken uitsluitend voor Nederlandse techbedrijven, zijn perfect op elkaar ingespeeld en vullen elkaar aan op de inhoud. Wij houden van eerlijke en transparante communicatie, zodat we zo snel mogelijk onderdeel worden van jouw organisatie.

We zien onszelf als een verlengstuk van jouw organisatie en leveren niet alleen de technische capaciteit, maar denken ook mee over de beste manier om jouw technische doelstellingen te behalen. We investeren continu in de professionele ontwikkeling en ontplooiing van onze collega’s, voor een duurzame samenwerking.

De voordelen

  • Binnen een maand starten 
  • Zelf jouw team van specialisten of generalisten samenstellen
  • Geen opstartkosten
  • Je wordt ontzorgd op het gebied van werving, selectie, training, coaching en begeleiding
  • Volwassen processen, volledig agile

In vier stappen

Stap 1

INVENTARISEREN

  • Wat zijn jouw doelen, op welke termijn wil je deze bereiken en wat heb jij daarvoor nodig?
Stap 2

CREËREN

  • Wij stellen het team voor jou samen met de juiste kennis, ervaring en talent. Uiteraard doen we dit samen met jou.
Stap 3

ONTWIKKELEN

  • Jij bepaalt als product owner de prioriteiten, terwijl het team zelf nadenkt over de beste route om de juiste oplossingen te bereiken.
Stap 4

VERBETEREN

  • Wij streven altijd naar de best mogelijke samenwerking. Verbeteringen door middel van uitwisselingsprogramma’s, trainingen of feedback behoren tot ons repertoire.

As a service

HR-support
Wij zorgen goed voor onze medewerkers. Door samen te ontbijten en te lunchen, middels ons eigen futsal team en dankzij de teamuitjes die regelmatig georganiseerd worden. Maar ook inhoudelijk met het bespreken van ontwikkelplannen, het aanbieden van opleidingen en volgen van trainingen.
Samenwerken
We organiseren regelmatig kennissessies en werken samen met de lokale community in Kathmandu, waaronder universiteiten.
Kennisoverdracht
Een belangrijke pijler is onze kennisoverdracht. Zowel door externe opleidingen en trainingen, alsook de overdracht tussen collega’s. We organiseren regelmatig kennissessies en werken samen met de lokale community in Kathmandu, waaronder universiteiten. Op die manier wordt kennis en ervaring gewaarborgd en daar profiteer jij als opdrachtgever uiteindelijk van.
Agile coaching
We coachen collega’s continu om hen optimaal te laten leren van deze iteratieve manier van werken.
Gewilde werkomgeving

Onze collega’s en onze communicatie is essentieel voor ons succes. Daarom investeren we in een optimale werkomgeving met hoogwaardige apparatuur, uitstekende techniek, lekkere koffie en kwalitatief hoogwaardige kantoortuinen. Ook zijn er stilte- en vergaderruimtes. En natuurlijk is er alle ruimte voor ontspanning, zoals een potje tafeltennis of gamen.

Sterke verbinding met Nederland
Proshore is een Nederlands Nepalees bedrijf. Deze sterke en unieke verbinding zorgt ervoor dat onze medewerkers bekend met de Nederlandse markt, gewend zijn om met Nederlanders te communiceren en de Nederlandse standaarden kennen. Lees hier meer over onze link met Nepal.

Onze teams worden ingezet bij:

We hebben onder andere de volgende technieken in huis:

Wij worden graag jouw partner

Al ruim 10 jaar helpen we Nederlandse bedrijven met software development. Wij leveren niet alleen de technische kennis en vaardigheden, maar ontzorgen jou ook op veel randzaken. Zo zorgen wij voor de training en coaching van onze medewerkers en reserveren we tijd om onze samenwerking goed te onboarden van beide kanten. Omdat wij streven naar een samenwerking als partners, niet als klant en leverancier.

Kennismaken?