Ontwikkelteam op afstand?

Zo maak je van grenzeloos ontwikkelen een succes

Technisch talent is schaars. Gelukkig zijn er online geen grenzen! In dit ebook lees je wat een remote zelfsturend ontwikkelteam voor jouw organisatie kan doen. We myth busten enkele veelvoorkomende uitdagingen rondom het werken met remote teams. En je ontdekt hoe je, samen met je eigen dedicated agile ontwikkelteam, een succes maakt van ieder softwareproject.

Remote teams

Werk je voor een groeiend softwarebedrijf dat snakt naar extra ontwikkelcapaciteit? Hier in Nederland is het een grote uitdaging om de juiste mensen te vinden en aan je te binden. Ver buiten de deur (maar virtueel slechts een muisklik van je vandaan) barst het juist van het ontwikkeltalent. In dit ebook lees je hoe een zelfsturend remote ontwikkelteam werkt (en hoe niet). Je leest wat de best practices zijn en hoe jouw eigen ‘team op afstand’ je organisatie kan helpen groeien. Zonder dat je daarbij verzandt in eindeloze communicatie.

DEEL 1: Je leest wat de voor- en nadelen zijn van remote development teams ten opzichte van andere opties. Zoals het inschakelen van een bureau, het zelf werven van ontwikkeltalent en het inhuren van freelancers.
DEEL 2: We bespreken de meest voorkomende uitdagingen rondom het werken met remote teams. Hoe tackle je ze? En zijn het wel échte issues, of eerder veelgehoorde misverstanden?
DEEL 3: Tot slot ontdek je welke factoren er een rol spelen bij het samenstellen van een goed functionerend zelfsturend remote team. Welke mensen, randvoorwaarden & software heb je nodig? En hoe richt je het proces optimaal in?

Download het e-book

Je Functie