Proshore

Grenzeloos ontwikkelen

Waarom onze mensen het verschil maken

DE MENSEN

Wij zijn Proshore, een Nederlands-Nepalees bedrijf met zo’n 60 vaste medewerkers. Het overgrote deel werkt vanuit Kathmandu in Nepal. Vanuit Nederland zijn Haico en Jeroen het aanspreekpunt voor klanten. Proshore is in 2009 opgericht door Haico (NL) en Roshan (Nepal) en combineert de kracht van Nederlandse ondernemers met Nepalees technisch talent.

Wij geloven in duurzame samenwerkingen met klanten en met collega’s. Daarom zijn we trots dat we, met het vieren van ons 10-jarig jubileum, ook het 10 jarige dienstverband van Ashish en Nabin mochten vieren. Wij geloven in een open werkomgeving en de kracht van samenwerken op de lange termijn.

WAT WIJ DOEN

Wij helpen onze klanten in Nederland met teams as a service welke vanuit ons kantoor in Nepal werken. Deze teams werken uitsluitend voor Nederlandse organisaties, zijn perfect op elkaar ingespeeld en vullen elkaar aan op de inhoud. Wij houden van eerlijke en transparante communicatie, zodat we zo snel mogelijk onderdeel worden van jouw organisatie.

We zien onszelf als een verlengstuk van jouw organisatie en leveren niet alleen de technische capaciteit, maar denken ook mee over de beste manier om jouw technische doelstellingen te behalen. We investeren continu in de professionele ontwikkeling en ontplooiing van onze collega’s en hun welzijn, zodat jij je kan richten op jouw bedrijf.

WAAROM NEPAL?

Waarom zit Proshore eigenlijk in Nepal? Die vraag krijgen we vaker. Daarom vertellen we daar graag meer over. Een belangrijke reden is namelijk omdat in Nepal impact gemaakt kan worden!

Nepal kampt met het probleem dat er 13(!) keer meer geïmporteerd dan geëxporteerd wordt. Hierdoor verdwijnt er niet alleen veel geld naar het buitenland, maar ook veel kennis, ervaring en bedrijvigheid vloeit weg naar het buitenland. Veel mensen zoeken hun heil daarom in het buitenland, een braindrain dus, een nationaal probleem in Nepal.

“I have seen a lot of IT companies, but Proshore is very well managed. Colleagues are great; we meet whenever we are free. In the 3–4 months, I have learned a lot. I enjoy working like this.”

Sushant Shahsoftware developer Proshore

Door mensen in vaste dienst te nemen in Kathmandu, Nepal, en hen een fijne plek te geven bouwen we mee aan de toekomst van Nepal. Zo hebben we hele tevreden medewerkers, een hoge retentiegraad, sporten we regelmatig samen (zoals wekelijks met ons eigen futsal-team), vieren we samen belangrijke momenten, ontbijten en lunchen we samen, en worden er vanuit de werknemers zelf regelmatig uitjes geregeld.

Wil je meer weten over ons en onze medewerkers? Kijk dat eens op onze blog of op onze werkenbij-website.